vineri, 26 aprilie 2013

Rugaciune!


“Astazi, Doamne, te rugam sa ne ajuti sa ne acceptam exact asa cum suntem, fara sa ne mai judecam. Ajuta-ne sa ne acceptam Mintea asa cum este, cu toate emotiile sale, cu toate sperantele si visele noastre, cu personalitatea ei, cu felul nostru unic de a fi. Ajuta-ne sa ne acceptam corpul asa cum este, cu toata frumusetea si perfectiunea lui. Ingaduie ca Iubirea noastra de Sine sa 429288_374097385938132_100000136219575_1713846_780208234_ndevina atat de puternica incat sa nu ne mai respingem niciodata, incat sa nu mai punem niciodata piedici in calea propriei noastre fericiri, a libertatii si a Iubirii noastre. Ajuta-ne Tata, sa ne amplificam Iubirea de Sine pana cand intregul vis in care traim se va transforma, pana cand teama si suferinta vor deveni Iubire si fericire. Ajuta-ne ca Iubirea de Sine sa devina atat de puternica incat sa dizolve toate minciunile in care am fost programati sa traim, care ne spun ca nu suntem suficient de buni, de puternici, de destepti, ca nu putem reusi. Ajuta-ne sa ne Iubim pe noi insine atat de mult incat sa nu mai ingaduim, sa nu mai fim nevoiti sa ne traim viata in functie de parerile celorlati. Ingaduie sa avem o incredere atat de mare in noi incat sa facem singuri alegerile pe care le preferam. Si orice am dori sa realizam sa o facem prin puterea iubirii de sine.
Incepand de astazi , ajuta-ne sa ne iubim pe noi insine suficient de mult pentru a nu mai permite nici un fel de circumstante care sa ni se impotriveasca. Ajuta-ne sa ne traim viata asa cum suntem, fara sa mai pretindem ca suntem altcineva, numai pentru a fi acceptati de catre cei din jur, caci stim acum cine suntem cu adevarat! Ingaduie sa ne bucuram prin puterea iubirii de sine de ceea ce vedem atunci cand ne reflectam in oglinda. Ajuta-ne sa simtim o iubire de sine atat de intensa incat sa ne bucuram intotdeauna de propria noastra prezenta.
Ajuta-ne sa ne iubim pe sine fara a ne mai judeca, caci judecata nu atrage dupa ea decat vinovatie si auto-acuzare, dorinta de a ne auto-pedepsi, care ne face sa pierdem perspectiva iubirii de sine. Amplifica vointa noastra de a ne ierta pe sine, chiar in acest moment. Purifica mintile noastre de otrava emotionala si de auto-acuzatii, astfel incat sa putem trai intr-o pace interioara si intr-o iubire perfecta. Ingaduie ca iubirea noastra de sine sa fie puterea care sa ne schimbe viata, transformind-o dintr-un iad intr-un rai. Ajuta-ne sa ne transformam prin intermediul acestei puteri fiecare relatie pe care o avem, incepand cu relatia cu noi insine. Ajuta-ne sa ne eliberam de conflictele cu cei din jur, sa fim fericiti, sa ne impartim timpul cu cei dragi si sa-i iertam pentru orice nedreptate ar comite-o fata de noi. Ajuta-ne sa ne iubim pe noi insine atat de mult incat sa-i putem ierta pe toti cei care au gresit vreodata fata de noi.
Da-ne curajul de a ne iubi neconditionat prietenii si familia, astfel incat relatiile noastre cu ei sa devina absolut pozitive si pline de iubire. Ajuta-ne sa cream noi canale de comunicare in relatiile noastre , sa iesim din lupta controlului , in care nu pot exista invingatori sau invinsi. Ajuta-ne sa lucram impreuna, ca o echipa, intr-un joc la iubirii, fericirii si armoniei. Fie ca prin gratia ta, relatia noastra cu familia si cu prietenii nostri sa aiba la baza respectul si bucuria, astfel incat sa nu mai simtim nevoia sa le spunem cum trebuie sa gandeasca si cum trebuie sa se comporte. Fie ca prin gratia ta, relatiile noastre sa devina sublime, astfel incat orice clipa pe care o petrecem alaturi de partenerul nostru/partenera noastra, sa devina o clipa de fericire.
Ajuta-ne sa ii acceptam pe cei din jur exact asa cum sunt, fara sa ii mai judecam, caci atunci cand ii respingem pe altii, noi ne respingem de fapt pe noi insine. Iar atunci cind ne respingem pe noi insine, noi Te respingem pe Tine, Doamne.
Ziua de astazi reprezinta un nou inceput. Ajuta-ne sa ne continuam Viata punand la temelia ei puterea Iubirii de Sine. Ajuta-ne sa ne bucuram de viata, de relatiile noastre, sa exploram viata, sa ne asumam riscuri, sa fim vii si sa nu mai traim cu teama de a iubi. Ingaduie sa ne deschidem inimile fata de iubire, care este dreptul nostru prin nastere. Ajuta-ne sa devenim Maestri ai Recunostintei, ai Generozitatii ai ai Iubirii, astfel incat sa ne putem bucura de intreaga Ta Creatie, acum si pururea. Amin “

Don Miguel Ruiz

miercuri, 24 aprilie 2013

Test de personalitate de 10 secunde | creierului


Ce trebuie sa faceti :
Incrucisati-va degetele de la maini si puneti un deget mare peste celalalt.
Analiza:
Creierul lucreaza in doua moduri generale. Intr-unul dintre acestea este mai mult folosita partea dreapta a creierului. Cei care folosesc aceasta parte sunt mai intuitivi, mai vizuali si mai creativi.  Al doilea mod este acela in care partea stanga a creierului este mai folosita . Aceia care folosesc mai mult partea stanga a creierului sunt mai logici, mai secventiali. Se poate spune ca e ca si cum ai avea un artist si un contabil in cap care se cearta si tu incerci sa schimbi intre cei doi .
Fiecare dintre noi lucreaza in ambele moduri , insa avem tendinta totusi de a ne apleca in mod natural mai mult catre unul dintre cele doua moduri de functionare.
Cei care isi aseaza degetul mare de la mana dreapta deasupra celui de la mana stanga au ca si dominanta partea stanga a creierului si sunt astfel mai verbali si mai analitici. Aceia care isi aseaza insa degetul mare de la mana stanga peste cel de la mana dreapta sunt dominati de partea dreapta a creierului si exceleaza astfel in atribute intuitive, creative.
test de personalitate


Voi cum stati???

duminică, 21 aprilie 2013

Horoscop: Zeita zodiei tale


Intotdeauna ne dorim mai multa putere decat avem...
Fiecare zodie reuneste cateva trasaturi specifice, impresii puternice pe care le lasam asupra celorlalti sau caracteristici ce tin strict de temperament, in masura in care ne influenteaza anumite astre. In functie de aceste dimensiuni ale caracterului zodiacal, ne putem asemana cu titanii legendari ai Olimpului.
Asadar, afla ce zeita se poate asocia zodiei tale, in functie de principalele linii ale personalitatii.
Foto: DepositPhotos.
Berbec (21.03-20.04)Esti sigura pe tine si ai incredere in propriile puteri. Nu te dai niciodata in spate de la postul de lider, pentru ca iti place ca ceilalti sa depinda de tine. Aceste trasaturi pot deveni defecte atunci cand sunt exagerate sau manifestate in contexte nepotrivite.
Ce zeita ai fi? Gaia (Geea).
Caracteristicile zeitei: In mitologia greaca, Geea era personificarea pamantului, considerata a fi elementul primordial din care se trageau toti ceilalti zei.
Culoarea potrivita zodiei tale: rosu.

Taur (21.04-21.05)
Desi pari indiferenta sau chiar dura, esti o persoana sensibila si tandra atunci cand te simti in largul tau. Aceasta dualitate iti da adesea un plus de feminitate, insa poate fi motivul pentru care iti este mai usor sa te inchizi in tine decat sa iti faci noi prieteni.
Ce zeita ai fi? Cybele.
Caracteristicile zeitei: Cunoscuta ca fiind „mama tuturor zeilor”, Cybele este o zeitate de origine frigiana care, in timpul Imperiului Roman, avea rolul de a proteja vegetatia. Era adesea confundata cu Rhea.
Culoarea potrivita zodiei tale: bleu.
Gemeni (22.05-21.06)
Comunicativa, dar superficiala si usor aroganta, iti este usor sa te inconjori mereu de oameni noi. Insa tocmai de aceea duci dorul relatiilor autentice, profunde, si al oamenilor carora sa le dedici inima si increderea ta. Acest lucru se datoreaza in intregime caracterului tau si nu al celorlalti.
Ce zeita ai fi? Echo.
aracteristicile zeitei: Desi Echo nu este, practic, o zeita, are un rol important in mitologie. Nimfa Echo este cea care s-a indragostit de Narcis si, conform mitului, s-a topit din durerea iubirii neimpartasire, ramanand din ea doar vocea: ecoul.
Culoarea potrivita zodiei tale: galben.
Rac (22.06-22.07)
Nativii Raci sunt cunoscuti pentru calitatile lor de familisti: le place ca acasa sa fie totul stabil si sa mearga bine, relatiile cu ceilalti sunt foarte importante si pot afecta serios starea mentala a individului. Cariera sau economia sunt pe locul doi, insa niciodata ignorate.
Ce zeita ai fi? Hestia.
Caracteristicile zeitei: Hestia este zeita caminului si a focului sfant. Desi este un personaj pasiv, ea exprima ideea abstracta a unitatii caminului si a statorniciei.
Culoarea potrivita zodiei tale: gri.
Leu (24.07-23.08)
Ai o fire mamoasa, dar si o nevoie acuta de a controla lucrurile si de a-ti impune punctul de vedere. Tinzi sa devii posesiva si banuitoare in special cu partenerul de viata, insa acest comportament il va face, conform psihologiei inverse, sa experimenteze cat mai mult prin straini.
Ce zeita ai fi? Demetra.
Caracteristicile zeitei: Demeter este zeita fertilitatii, agriculturii, a graului si a roadelor pamantului si face parte din generatia olimpienilor. Este cunoscuta si cu numele de „Ceres”.
Culoarea potrivita zodiei tale: auriu.
Fecioara (24.08-23.09)
Intotdeauna responsabila si organizata, cu un acum simt al esteticului si al dreptatii, vrei sa indrepti comportamentele intregii lumi. Toata lumea trebuie sa fie eficienta, serioasa, muncitoare, dar cu simtul umorului si cu bun gust: asa, ca tine!
Ce zeita ai fi? Atena.
Caracteristicile zeitei: Atena este zeita cunoscuta si cu numele de „Minerva”; ea este divinitatea intelepciunii si protectoarea artelor mestesugurilor si pacii, dar si zeitatea romana a razboiului.
Culoarea potrivita zodiei tale: bleumarin.
Balanta (24.09-23.10)
Iti place ca cei din jurul tau sa se inteleaga bine si, chiar daca nu se plac, trebuie sa fie amabili unii cu altii. Iti place sa iti petreci timpul cu prietenii si familia, dar nu te-ai descrie ca fiind sufletul petrecerii. Esti modesta si echilibrata si incerci mereu sa iei decizii care sa multumeasca pe toata lumea.
Ce zeita ai fi? Irene.
Caracteristicile zeitei: Irene este una dintre fiicele lui Zeus si zeita pacii, fiind cunoscuta, in mitologia romana, cu numele de Pax.
Culoarea potrivita zodiei tale: albastru.
Scorpion (24.10-22.11)
Iti plac provocarile, aventura si jocurile cu tenta sexuala, indiferent ca este vorba despre un flirt nevinovat sau despre o fantezie erotica. Iti place sa ii seduci pe cei din jur si sa ii transformi in adepti si incerci sa dovedesti ai dreptate, chiar si cand nu ai, ceea ce iti si reuseste adesea, multumita farmecului personal.
Ce zeita ai fi? Venus.
Caracteristicile zeitei: Zeitate protectoare a marinarilor si a porturilor, Venus este cunoscuta si sub numele de Afrodita. Aceasta este, de asemenea, zeita olimpiana a frumusetii, fertilitatii si dragostei.
Culoarea potrivita zodiei tale: caramiziu.
Sagetator (23.11-21.12)
Pasionata de calatorii si aventura de orice fel, incerci sa experimentezi cat mai multe lucruri de-a lungul vietii. Uneori prea acida, alteori cam nehotarata, poti dovedi fidelitate absoluta, daca gasesti persoana potrivita pentru a-ti oferi increderea.
Ce zeita ai fi? Artemis.
Caracteristicile zeitei: Artemis este zeita vanatorii si a padurilor, dar si a castitatii si a fidelitatii conjugale. Ii este asociata figura cu lumina selenara si este numita si Diana sau Cynthia.
Culoarea potrivita zodiei tale: mov.
Capricorn (22.12-20.01)
Uneori prea serioasa, uneori prea introvertita, alteori prea sarita de pe fix, esti intotdeauna dispusa sa ii ajuti pe cei dragi, chiar daca asta inseamna sa ranesti pe altcineva. Responsabilitatile si organizarea nu iti sunt deloc straine, iar latura sentimentala este foarte grijuliu ferita de ochii lumii.
Ce zeita ai fi? Hera.
Caracteristicile zeitei: Hera sau Iunona este zeita casatoriei si a maternitatii, personificarea cerului si protectoarea pamantului si a recoltelor, regina zeilor si sotia lui Zeus.
Culoarea potrivita zodiei tale: verde.
Varsator (21.01-19.02)
Ai o fire dificila si dispozitii schimbatoare, insa de cele mai multe ori iti este usor sa iti faci prieteni noi. Iti place sa te faci utila, insa doar atata timp cat ai si tu un folos in asta. Partenerul si prietenii tai vor avea multe de indurat, insa orice sacrificiu va fi recompensat dublu prin timpul petrecut cu tine.
Ce zeita ai fi? Thetys.
Caracteristicile zeitei: Thetys este, in mitologia greaca, zeita apelor – sunt cunoscute mai multe mituri privind originea, dar si rolul si personalitatea ei. Uneori este asociata cu Salacia, o veche divinitate romana.
Culoarea potrivita zodiei tale: turcoaz.
Pesti (20.02-20.03)
Misterioasa si neinteleasa, nu te apropii foarte usor de oameni noi. Adesea ramai blocata emotional in trecut, fiind strans legata de un sentiment sau de amintirea unei persoane. Esti o fire de o sensibilitate aparte, insa poti deveni manipulatoare si egoista.
Ce zeita ai fi? Selene.
Caracteristicile zeitei: Selene este, in mitologia greaca, personificarea si zeita Lunii. In unele mituri, insa, figura ei este asimilata in personajul lui Artemis.
Culoarea potrivita zodiei tale: vernil (verdele marii).
Sursa foto: Shutterstock.
Sursa articol: http://horoscop.kudika.ro