luni, 29 iulie 2013

Dieta cu mere. Slabeste rapid si sanatos!

Avand un continut ridicat de vitamine si microelemente si foarte putine calorii, merele sunt folosite de foarte multi ani in diferite diete care va ajuta sa slabiti sanatos. Asadar, persoanele care consuma cu placere aceste fructe aromate vor descoperi ca vor putea slabi extrem de usor si isi vor putea mentine silueta pentru o perioada lunga de timp. Trebuie doar sa respectati cateva principii de baza si veti reusi sa obtineti silueta pe care v-o doriti.
Exista mai multe variante ale dietei cu mere, din acest motiv doar studiindu-le veti descoperi varianta care vi se potriveste (in functie de stilul de viata pe care il adoptati). La inceput, pentru a va obisnui cu acest tip de dieta veti putea urma dieta cu mere doar pentru o singura zi. Pe parcurs, dieta cu mere poate fi urmata chiar si pana la 10 zile, iar in functie de kilogramele pe care doriti sa le slabiti si cu stilul de viata pe care il aveti o veti putea si adapta.
Gustul placut al merelor si bucuria pe care o veti simti atunci cand “acul” cantarului dumneavoastra indica cateva kilograme in minus, sunt doar doua dintre motivele pentru care milioane de persoane urmeaza acest regim alimentar. Pe langa aceste avantaje, merele ajuta si la detoxifierea organismului si la imbunatatirea procesului de digestie, asadar puteti opta cu incredere pentru aceasta dieta.
Este foarte important sa tineti cont si de sanatatea dumneavoastra. Asadar, daca suferiti de diferite afectiuni in mod special ale sistemului digestiv (ulcer gastric, gastrita sau hiperaciditate), atunci ar fi indicat sa consultati un medic specialist (gastroenterolog) inainte de a incepe aceasta dieta. Nu trebuie sa riscati sa va puneti sanatatea in pericol doar pentru cateva kilograme in minus. 
“Inarmati-va” cu o vointa de “fier” si urmati dieta cu mere, doar in acest fel veti reusi sa slabiti sanatos, rapid si usor kilogramele pe care le aveti in plus. Datorita faptului ca merele se gasesc in comert in fiecare anotimp, dieta cu mere poate fi urmata fara restrictii de perioada, fiind in acelasi timp si o dieta ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu