luni, 14 ianuarie 2013

Masti de fata naturale


Am incercat cele mai scumpe creme de fata, am fost la cele mai ofertante tratamente si mi-am petrecut o ora cu fata tapetata cu caviar. Rezultatul a fost multumitor dar perfect comparabil cu cel obtinut cu ajutorul mastilor de fata naturale, facute cu propria-mi mana. Daca poti sa le faci acasa, de ce sa te agiti sa mai mergi pana la salon ? Gasesti aici toate trucurile de infrumusetare de care ai nevoie.
Iti poti transforma chipul din unul tern si batranicios in luminos si proaspat. Nu trebuie decat sa inveti sa combini trei ingrediente esentiale.
Baia ta se poate transforma cu o investitie minima si putin timp, in cel mai confortabil mini-spa pe care l-ai vazut. Numai incearca.
Prima masca de fata naturala pe care vreau sa o laud este cea de relaxare. Cine s-ar fi gandit ca putin iaurt imprietenit cu miere poate pune stresul pe fuga ?
Dermatologii spun ca probioticele amestecate cu grija in produsele de infrumusetare dau pielii o stralucire aparte. Ai nevoie de doua linguri de iaurt gras si o lingura de miere pe care sa le imprietenesti bine de tot. Dupa ce amestecul s-a omogenizat, aseaza masca pe fata si relaxeaza-te timp de un sfert de ora. Ai grija sa nu adormi si cand ai terminat spala tenul cu apa calduta. Va fi mai proaspat si mai plin de viata, ai sa vezi.  
Nici o saptamana nu trebuie sa treaca fara sa faci o curatare amanuntita a tenului. Cel mai eficient produs este cel facut in mini-spa-ul tau proaspat inaugurat. Suna ciudat dar daca tenul tau este foarte sensibil il poti spala cu....miere. Cum asa ? Ei bine, nu doar cu miere ci cu un amestec din miere, bicarbonat si apa. 
Bicarbonatul este partea care asigura scrubul si implicit stimuleaza circulatia fara a-ti desprinde insa straturi de piele. Ai nevoie de o lingura de miere pe care sa o combini cu una de bicarbonat. Amesteca-le cu cateva picaturi de apa si apoi maseaza usor tenul. Asteapta un minut inainte de a te clati cu apa calduta.

A treia masca de fata naturala care imi face chipul radios este cea cu dovleac.

Bun de mancat, bun in cosmetice, dovleacul iti va transforma chipul cat ai zice “masca”. Fierbe cateva bucati de dovleac, paseaza-l la blender si ia doua linguri din piureul obtinut ca sa il amesteci cu o jumatate de lingura de miere si o jumatate de lingura de lapte. Lasa crema sa se usuce pe ten timp de 20 de minute apoi clateste-ti chipul cu apa calda. Rezultatul? De nepretuit!
Mastile de fata naturale iti fac chipul mai luminos si pe tine mai multumita asa ca de ce sa nu le incerci acasa? Pentru mai multe idei puteti consulta Fitbie.com.
Sursa: http://www.dietetik.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu