luni, 25 februarie 2013

10 obiceiuri care stau intre tine si obiectivul tau


10 obiceiuri care stau intre tine si obiectivul tau
Pune capat obiceiurlor care pana acum te-au tinut pe loc: schimba muzica, fa ordine in camera si scapa de praf si mizerie. Acorda-ti o sansa sincera. Inceteaza sa mai fii cine ai fost si devino cine esti cu adevarat.
Incepand de astazi, inceteaza sa mai…

… mergi la sigur

Ti s-a intamplat vreodata sa ascunzi ceva “intr-un loc sigur” de teama ca cineva sa nu ti-l gaseasca? Si intr-o zi sa realizezi ca l-ai ascuns atat de bine incat nici tu nu-ti mai amintesti unde e? Daca da, atunci inseamna ca iti este mult mai usor acum sa intelegi de ce visele si idealurile in viata trebuie sa fie lasate la vedere. Nimic in viata nu este 100% sigur, dar daca nu incerci nu ai de unde sa stii cat de departe poti merge pentru propriile obiective.

… lasi pe toata lumea sa decida pentru tine

Cand te simti pierdut poate fi tentant sa cauti pe cineva dispus sa se ocupe de viata ta pentru tine. Dar, inainte de a face asta, gandeste-te foarte bine ca daca iti pui o curea in jurul gatului si inmanezi lesa altei persoane nu vei avea nicio idee incotro te va duce. Stabileste-ti propriile limite si simte-te liber in interiorul lor.

… te indoiesti de propriile vise

Nu conteaza daca visul tau este sa scrii o carte, sa-ti gasesti jumatatea, sa pornesti o afacere, sa inveti sa canti la un instrument, sau orice altceva. Primul pas sprea realizarea obiectivului tau este sa crezi ca el este posibil.

… tolerezi influenta oamenilor negativisti

Uneori ii iertam pe ceilalti doar pentru ca ni-i dorim in viata noastra, iar alteori ii lasam sa plece doar pentru ca ne saturam. Despartirea este una dintre cele mai dureroase modalitati de a rezolva o problema, insa din cand in cand este chiar necesara.

… lasi relatiile esuate sa-ti umbreasca relatiile noi

Fiecare relatie esuata are scopul ei. Scopul nu este sa-ti scada asteptarile, ci sa-ti ridice standardele. Aminteste-ti: nu ai nevoie de cineva care sa stea langa tine doar pentru partile tale bune. Ai nevoie de cineva care sa-ti vada si latura negativa, dar tot sa te aprecieze pentru ceea ce esti.

… astepti fericire constanta

Adevarata fericire nu se gaseste prin pozitivitate, ea se afla in realitatea care ne inconjoara; ceea ce inseamna ca trebuie sa accepti faptul ca atat pozitivitatea cat si negativitatea coexista. Incercarea de a fi 100% pozitiv tot timpul este precum dorinta de a fi un ocean in care valurile doar se ridica si nu se mai prabusesc. Daca intelegi si accepti faptul ca valurile care se inalta si care se prabusesc fac parte din acelasi ocean, vei face un pas inainte spre a intelege ca viata, cu suisurile si coborasurile ei, este frumoasa.

… tanjesti dupa lucrurile pe care le-ai pierdut

In viata, exista unele persoane si lucruri pe care trebuie sa le pierzi pentru a face loc celor care te vor face fericit. Asa ca, fii recunoscator pentru ceea ce ai acum, incearca sa nu tanjesti la lucrurile pe care le-ai pierdut, munceste pentru ceea ce iti doresti mai mult, si priveste numai inainte.

… uiti lectia

Totul se intampla pentru un motiv: ca tu sa inveti si sa devii mai bun. Oamenii se schimba, ca sa inveti cum sa renunti. Lucrurile nu merg bine, ca sa inveti ca trebuie sa te bucuri atunci cand merg bine. Crezi intr-o minciuna la inceput, ca sa inveti pana la urma in cine poti avea cu adevarat incredere.

… fii prea dur cu tine insuti

Daca simti ca cineva te judeca prea aspru de fiecare data, aminteste-ti ca adesea avem aceasta impresie atunci cand suntem prea ocupati sa ne criticam.

Sursa: http://www.fastlife.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu