luni, 18 martie 2013

Alimente care pot invinge cancerul!


Sunt faimoase dietele care previn sau vindeca diverse forme de cancer. Aflam ca dieta mediteraneana poate vindeca multe forme de cancer. La fel se intampla si in cazul dietei alcaline si in raw vegan! Si toate au potential sa ne vindece pentru ca in toate, accentul cade pe mancare sanatoasa, cu mici diferente in ceea ce priveste accentul pe ingrediente si modul de preparare!


Iata si care sunt alimentele faimoase pentru efectul lor potential de invingere a mai multor forme de cancer, conform Huffington Post:


1. Fructele albastre si cele negre. Fructele albastre contin anticianina, substanta care previne aparitia celulelor tumorale.

2. Ceaiul verde si ceaiul alb contin EGCG, un antioxidant puternic.

3. Ghimbirul contine antioxidanti si substante care pot calma inflamatiile din corp. Persoanele care sufera de afectiuni inflamatorii pot consuma ghimbir proaspat pentru rezultate vizibile.

4. Napii contin izotiocianati, substante care curata organismul de substante care pot declansa instalarea unei forme de cancer.

5. Ardeiul iute este si el un aliat puternic pe care il vrem alaturi pentru prevenirea sau combaterea cancerului. Contine capsaicina si aceasta substanta are potentialul de a lupta impotriva mai multor forme de cancer.

6. Broccoli si legume verzi cu antioxidanti din plin, rosiile care contin licopen extrem de valoros.

7. Fibrele iti ajuta organismul sa se curete foarte rapid, luand cu ele si substantele toxice care altfel s-ar acumula si s-ar transforma in depozite-focare toxice.

8. Turmericul contine curcumina si aceasta substanta are valente antiinflamatorii si antioxidante. Gasim turmeric la orice hipermarket!


Sursa: http://suntfericita.manager.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu