duminică, 2 decembrie 2012

Prepara acasa: 3 tratamente uimitoare pentru sprancene si gene

Sprancenele si genele au nevoie de o atentie speciala, deoarece si de ele depinde prospetimea si tineretea pe care le amana chipul tau. 

Dat fiind faptul ca si sprancenele si genele se afla in imediata apropiere a ochilor, ele pot schimba radical frumusetea tenului tau. 

Ai incercat vreodata sa vezi cum ai arata fara sprancene? 

Uita-te in oglinda si acopera-ti sprancenele sau ascunde-le sub un strat gros de fond de ten. Vei observa imediat ca arati altfel, mult mai rau.


Odata cu inaintarea in varsta, genele cedeaza in fata fortei gravitationale si incep sa se lase in jos. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca tenul tau va parea imbatranit. Cu cat genele sunt mai curbate si mai sanatoase, cu atat vei arata mai bine. Descopera ce tratamente super eficiente poti prepara acasa pentru a mentine frumusetea sprancenelor si a genelor.

1. Masca pentru sprancene cu aloe vera

Cumpara din farmacie un gel aloe vera si amesteca o cantitate mica de gel cu cateva picaturi de ulei de masline. Aplica tratamentul pe sprancene si lasa-l sa actioneze o ora. Vitaminele si mineralele din uleiul de masline, precum si substantele din gelul de aloe vera, vor actiona la nivelul foliculilor de par si vor face ca sprancenele tale sa fie frumoase si pline.

Aceasta masca este recomandata mai ales daca ai sprancene rare sau zone unde firele de par nu cresc. Dupa cateva saptamani de utilizare a mastii cu aloe vera si ulei de masline vei observa ca sprancenele tale devin din ce in ce mai frumoase.

2. Tratament cu ulei de ricin si glicerina pentru gene si sprancene

De fiecare data cand te demachiezi observi pe disc cateva gene pretioase? Genele tale s-au rarit si singurul mod in care poti da si tu impresia ca ai gene voluminoase este folosirea genelor false? In curand iti poti lua adio de la aceste situatii. Genele tale pot fi din nou dese, curbate si lungi, daca iti prepari acasa un tratament pe baza de ulei de ricin si glicerina. Amesteca o cantitate mica din cele doua produse si aplic-o pe gene in fiecare seara, inainte de culcare.

Specialistii spun ca nu este indicat sa folosesti doar ulei de ricin, deoarece este concentrat si poate provoca usturimi.

Acelasi tratament poate fi folosit si pentru sprancene. Ca sa dea rezultate rapide, tratamentul trebuie masat pe sprancene in fiecare seara timp de cel putin o luna.

3. Ulei de migdale pentru sprancene si gene

Uleiul de migdale poate fi folosit cu incrdere atat pentru imbunatatirea aspectului sprancenelor, cat si pentru infrumusetarea genelor. Pentru efecte optime, incalzeste o lingura de ulei de masline si toarn-o pe doua discuri demachiante. Intinde-te pe spate si aplica discurile pe sprancene, pentru ca substantele nutritive din uleiul de migdale sa patrunda la radacina firelor de par. Dupa ce termini cu strancenele, poti aplica discuri demachiante cu ulei de migdale si pe gene. Asteapta cateva minute, apoi arunca discurile demachiante.

Rezultatele se vor vedea abia peste cateva saptamani, dar cei care au incercat tratamentul cu ulei de migdale spun ca merita efortul.

Tu ce tratamente folosesti pentru a avea gene si sprancene frumoase si dese?

Autor: Laura Galan

Sursa: frumusete.ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu