miercuri, 6 februarie 2013

Secretul - ceea ce ar trebui sa stim cu totii

Secretul dezvăluie cea mai puternică lege a universului. Cunoașterea acesteia a fost transmisă ca o informație de aur în învățămintele tuturor profeților, magilor și înțelepților din toate timpurile. Tot ceea ce au realizat și obținut a fost făcut în concordanță cu această atotputernică lege. Fără excepție, fiecare om are abilitatea de a-și transforma propriile slăbiciuni și suferințe în puncte forte, putere, pace perfectă, sănătate și abundență.
Descoperirea Secretului de către Rhonda Byrne a început cu accederea la o bucățică de adevăr dintr-o carte veche de o sută de ani.  A răscolit secolele, luând urma unui adevăr simplu care stă la baza celor mai puternice filosofii și religii din lume.
Ceea ce a descoperit Rhonda este acum transpus în Secretul, un film documentar ce a fost vizionat deja de milioane de oameni de pe tot globul. secretulș dezvăluie legea naturală care guvernează toate viețile. Aplicând cunoștințele acestei legi, poți schimba orice aspect al vieții tale. este secretul prosperității, al sănătății și al fericirii. Acesta este secretul vieții. (Sursa)

Vizionare online The Secret subtitrat

Sursa: http://www.filmedocumentare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu