joi, 24 ianuarie 2013

Top 6 pasi spre fericire


Sunt trucuri simple pe care, cu putin exercitiu, le vei integra usor in stilul tau de viata.E greu sa treci de la depresie la exaltare si de la negativism la o atitudine pozitiva. Nu dispera. Pentru ca ne-am saturat de gri-ul din jurul nostru, am facut un top 6 pasi spre fericire si vi-i impartasim pentru ca vrem sa fim bine impreuna.
Primul truc este sa gandesti pozitiv din momentul in care te-ai trezit. Nu gandi negativ cand deschizi ochii si nu te intrista ca e luni si nu vineri. Tindem sa ne sabotam singuri starea de bine. Psihologii te invita sa iti spui lucruri care te motiveaza si te fac sa te simti bine. Lipeste post-it-uri cu afirmatii pozitive pe oglinda de la baie si langa pat ca sa iti poti reaminti sa gandesti pozitiv.
Spune Te iubesc in fiecare zi. Inainte de a pleca din casa, de exemplu, spune-i asta animalului de companie sau persoanei cu care locuiesti. Spune-o cand te privesti in oglinda si deschide-ti inima. E unul dintre cei 6 pasi spre fericire descrisi de expertii Huffingtonpost.com.
Zambeste de fiecare data cand intri in contact cu o persoana.Cand te intreaba cineva ce faci, raspunde ca esti bine si zambeste larg - chiar daca nu esti, mesajul se transmite automat catre creierul tau si te scoate din starile negative.
Doreste-le binele celorlalti.Uita-te frumos la oamenii care te inconjoara. Fiecare dintre ei isi duce propria lupta, asa ca nu mai au nevoie si de priviri urate de la ceilalti.
Respira adanc. De fiecare data cand iei o pauza, incearca sa respiri adanc. Iti calmeaza corpul si minte si vei avea automat o stare de bine.
In fine, ultimul truc din top 6 pasi spre fericire este sa incerci sa te gandesti, in fiecare noapte, la lucrurile pentru care esti recunoscatoare. Ruleaza un film al zilei in minte si invata sa acorzi recunostinta pentru lucrurile simple pe care nu le meriti. Nu mai lua totul de-a gata.
Pare usor cabotin dar credeti-ma, functioneaza.

Sursa: dietetik.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu