luni, 26 noiembrie 2012

Horoscopul dupa decembrie 2012


Horoscop 2013

Zodiac 2013 - Previziuni astrologice 2013 pentru fiecare zodie

Scurta caracterizare astrologica a anului 2013

In 2013 incepem sa ne adaptam si sa ne obisnuim cu un anumit tip de normalitate, ale carei semne au aparut inca din primavara anului 2011, odata cu ingresul planetei Uranus in Berbec. Per ansamblu, vom avea parte de evenimente similare celor de anul trecut, poate ceva mai nuantate.
Uranus si Pluto vor forma din nou cuadraturi perfecte, in mai si noiembrie, cu efecte vizibile pe tot parcursul anului. Uranus semnifica schimbarile bruste, inovarea, revolutionarea, iar Pluto eradicarea, transformarea si reinnoirea. Astfel ca, ne putem astepta la schimbari pe multe niveluri ale existentei, la situatii imprevizibile si foarte dinamice, dar care fac parte din procesul crearii unei realitati noi. Cu totii vom avea parte de provocari importante, insa cel mai puternic le vor simti cei nascuti in semne cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn), dar si aceia care au Ascendentul sau planete personale in aceste semne, in harta lor natala.
Jupiter, Saturn si Neptun isi vor aduce propriile variante de influenta (unele incepute de anul trecut) in acord cu vibratia semnului pe care il tranziteaza. In prima jumatate a anului, cat timp Jupiter se va afla in Gemeni, vor fi sustinute, in continuare, invatarea si educatia, precum si toate formele de comunicare, calatoriile si partea mai destinsa a vietii.
Pana in iunie 2013, vom fi inca tentati sa facem mai multe lucruri deodata, sa luam decizii pripite etc. Pe 26 iunie insa, Jupiter se va muta in Rac, unde va ramane pana in vara anului 2014. Prezenta acestei planete aici va favoriza preocuparile legate de familie, traditii si va incuraja exprimarea deschisa a emotiilor. De asemenea, ar putea sa creasca nevoia pentru confort si siguranta, atat in plan afectiv cat si material/financiar. Relatiile cu parintii si rudele indepartate, cu rol important in educatia noastra, au sanse mari sa se imbunatateasca. Iar in afaceri, cel mai bine le va merge acelora care activeaza in domenii precum: imobiliare, agricultura si nutritie.
Tranzitul lui Saturn in Scorpion, inceput din toamna anului trecut (este Horoscop 2013), va continua procesul de restructurare in domeniul financiar pentru inca doi ani de acum incolo, atat la nivel personal cat si la nivel global. In aceasta perioada, accentul va fi pus pe valorile fundamentale si pe economisirea banilor.
In ceea ce priveste tranzitul lui Neptun in Pesti, se vor extinde preocuparile legate de mediu, sanatate si terapii complementare. Neptun in Pesti reprezinta Natura in forma ei primitiva, inainte de interventia omului, cu toate resursele naturale care au existat dinaintea civilizatiei. Ca raspuns la nevoia de redefinire a relatiei noastre cu aceasta, in timp, tot mai multi oameni vor cauta sa se reconecteze la instinctele lor naturale, autentice, sa renunte la stilul de viata artificial si sa traiasca cat mai simplu cu putinta si mai in acord cu natura. Indemnul lui Neptun in Pesti este acela sa ne faca sa intelegem ca suntem cu totii parte din aceeasi familie si impartim aceeasi constiinta cu toate vietuitoarele de pe Pamant.
Pe 17 iulie, intre Jupiter, Saturn si Neptun se va forma o piramida de apa, ce contine un mare potential creativ, favorizand preocuparile spirituale si o intelegere mai subtila si intuitiva asupra vietii. Aceasta configuratie ne poate imbogati viata interioara, ne poate face pe toti mai sensibili la starile emotionale ale celorlalti si mai empatici. Cu Neptun, posibilitatile pot fi nelimitate.
Cu Saturn in Scorpion vom fi, in acelasi timp, constienti de realitatea pe care o traim, de limitele care exista si de cat de departe putem merge. De asemenea, ne invata sa fim iertatori si mai indulgenti cu noi insine si cu ceilalti deopotriva. Efectele acestor trigoane se vor resimti mai ales in lunile de vara, cand vom fi sustinuti sa imbinam armonios aspiratiile spirituale cu cele materiale si sa facem pasi concreti pentru a ne infaptui dorintele cele mai profunde.
Nu mai putin importante sunt cele doua sextile Saturn-Pluto (aspectele exacte avand loc in primavara si toamna), care au darul de a ne aminti de necesitatea de a inlatura din viata noastra naravurile vicioase, atasamentele si a ne adapta la schimbarile implacabile ale realitatii.
Asadar, 2013 nu este doar un an al schimbarilor, ci si un an al oportunitatilor pentru oricine se bizuie pe cunoastere, intelegere si pe experientele dobandite in trecut. De asemenea, va fi un an binecuvantat pentru toti aceia care privesc viata cu incredere si entuziasm.
Monica Toma

Evenimente astrale importante in 2013:

24 februarie - 18 martie: Mercur retrogradeaza in Pesti;
9 martie - sextil Saturn-Pluto;
25 aprilie - eclipsa partiala de Luna, in Scorpion;
10 mai - eclipsa inelara de Soare, in Taur (nu este vizibila din Romania!);
21 mai - cuadratura Uranus-Pluto;
25 mai - eclipsa de Luna prin penumbra, in Sagetator (nu este vizibila din Romania!);
12 iunie - trigon Saturn-Neptun;
26 iunie - Jupiter intra in Rac;
27 iunie - 21 iulie: Mercur retrogradeaza in Rac;
17 iulie - piramida de apa Jupiter-Saturn-Neptun;
21 septembrie - sextil Saturn-Pluto;
18 octombrie - eclipsa de Luna prin penumbra, in Berbec;
3 noiembrie - eclipsa de Soare, in Scorpion (nu este vizibila din Romania!);
1 noiembrie - cuadratura Uranus-Pluto;
23 decembrie - Venus intra in miscare aparent retrograda (Capricorn).

Dragoste si cuplu

Dragoste, cuplu, prietenie


Bani si cariera

Bani, cariera, profesie, loc de munca


Casa si familie

Casa, familie, viata personala


Sanatate

Sanatate, vitalitate














Sursa: astrodex.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu