duminică, 25 noiembrie 2012

Masti care iti fac parul sa creasca mai repede


Visezi dintotdeauana la un par lung, des si stralucitor? Aceste masti iti vor indeplini dorinta.

Ritmul de crestere al parului difera de la o persoana la alta. Exista o serie de factori care pot sa incetineasca procesul si printre acestia se numara dieta si anumite probleme de sanatate. Sunt insa anumite alimente care pot grabi procesul de crestere al parului pentru ca hraneste radacina firului de par si il face mai sanatos si mai rezistent.

Iata cateva masti pe care le poti pregati chiar acasa

Masca cu ceapa

Curata o ceapa si apoi toaca cat mai parunt. Piseaza pana obtii o pasta si o poti aplica la radacini. Acopera capul cu un prosop si tine masca pentru o ora dupa care poti spala parul. Aplica masca o data pe saptamana pentru 2-3 luni.

Masca cu mustar

Aplica la radacini o pasta de mustar, dupa care acopera parul cu un prosop. Asteapta 30 de minute dupa care poti spala. Repeta procedura saptamanal timp de 2-3 luni.

Masca cu oua

Amesteca 1 ou, 1 lingurita de ulei de masline, 2 lingurite de miere. Compozitia obtinuta aplic-o la radacina si maseaza usor scalpul timp de 5 minute. Spala apoi si clateste cu apa calduta.

Masca cu piper

Amesteca 1 lingurita de piper pisat, 1 lingurita de balsam si 1 lingurita de ulei de ricin. Aplica la radacini si acopera parul cu un prosop. Asteapta 2 ore, dupa care spala parul cu sampon. Repeta procedura saptamanal timp de 2-3 luni.

Sursa: lifestyle.bzi.ro

Voi aveti astfel de metode care dau rezultate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu