miercuri, 12 decembrie 2012

Frumusete de invidiat cu uleiurile naturale esentiale



Toti cunoastem meritul uleiurilor naturale pentru sanatate dar stiati ca peste tot in lume sunt utilizate din ce in ce mai mult la fabricarea produselor cosmetice naturale pentru ingrijirea pielii?
Uleiurile esentiale biologice sunt o solutie naturala care da rezultate mult mai bune decat multe din produsele asa-numite
“miracole” promovate intens la tv.
Lista uleiurilor esentiale este lunga si beneficiile sunt mari pentru mai toate problemele de sanatate. Le putem utiliza pentru a slabi, pentru , petele maro ,parul dar si pentru a pastra o buna memorie si pentru a lupta impotriva efectelor nefaste ale menopauzei…etc.

Ulei esential de 

Uleiul de avocado este bogat in vitaminele E,D,in proteine si in acizi grasi. Este un antioxidant natural care permite prevenirea imbatranirii si favorizeaza circulatia la nivel capilar. Este un ulei esential pentru pielea uscata. Coaja de avocado poate servi excelent si la masaje.

Ulei esential de masline

Este cel mai important dintre uleiurile esentiale deoarece datorita proprietatilor sale extraordinare este recomandat in ambele cazuri : pentru bucatarie si pentru  . Are un continut ridicat in vitamina E, esentiala pentru incetinirea imbatranirii pielii si pentru reinoirea celulelor moarte. Uleiul esential de masline este un ulei utilizat in intreaga lume in lupta impotriva ridurilor si a pielii uscate.

Ulei esential de 

Este un ulei utilizat in principal pentru .El este deci recomandat pentru pielea uscata. In tarile calde il utilizam pentru racirea pielii dupa o expunere la soare si este un excelent ecran solar daca il amestecam cu ulei esentialde nuca de cocos si de .

Ulei de 

Uleiul esential de trandafir este utilizat ca relaxant in multe tari mediterane .Pentru aceasta utilizam petalele de trandafir perfect curatate de impuritati.

Ingrijirea corpului cu ulei esential de jojoba

Se apropie cel mai mult de sebumul secretat natural de glandele noastre,fiind utilizat in intreaga lume pentru ingrijirea corpului, parului si a fetei datorita calitatilor sale restructurate si rehidratante deoarece contine antioxidanti naturali.Uleiul esential de jojoba hraneste pielea datorita elasticitatii sale si impiedica aparitia vergeturilor.

Ulei esential de 

Consumarea de ulei esential de soia este recomandata pentru persoanele care sufera de probleme cardiace,arterioscleroza si tromboza. Datorita acidului linoleic, elementul principal al uleiului esential de soia, putem fabrica fie detergenti sau uleiuri pentru corp, masti si multe produse cosmetice naturale.

Sursa: frunza-verde.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu