marți, 11 decembrie 2012

Terapia cu ingeri

Terapia cu ingeri este o metoda de vindecare spiritual care implica lucrul cu ingerul pazitor al unei personae si cu arhanghelii, pentru a vindeca si a armoniza fiecare aspect al vietii. Terapia cu ingeri de asemeni te ajuta sa primesti intr-un mod mai clar Ghidare Divina de la Creator si Ingeri.
Cu totii avem ingeri pazitori, iar acesti ingeri implinesc voia lui Dumnezeu de pace. Cand ne deschidem sufletele pentru a auzi mesajele ingerilor nostril, fiecare aspect al vietilor noastre devin mai linistite.
Terapia cu ingeri este un termen comercial inregistrat de Doreen Virtue, autoarea a numeroase carti dintre care enumeram “Terapia cu ingeri”, “Medicina ingerilor”, “Arhanghelii si Maestrii ascetic”, “Curatarea Chacrelor”, “Calea lucratorilor cu lumina”etc.
Din 1996, Doreen a invatat sute de oameni din intreaga lume cum sa se angajeze in aceasta terapie. Multi dintre ei au devenit practicanti. Terapia cu ingeri ii adduce pe oameni inapoi pe calea lor spiritual intr-un mod neamenintator si fara judecata.
Multi oameni spun ca au obtinut rezultate si ca ingerii le-au vindecat trupurile, mintile, emoriile, relatiile, familiile, carierele si vietile lor.
La intrebarea “De ce sa ne rugam la ingeri, nu ar trebui sa ne rugam la Dumnezeu?”, Doreen raspunde “Ingerii nu vor ca noi sa ii idolatrizam, sa-I transformam in zei ci vor ca toata Gloria sa mearga catre Dumnezeu. Deci noi nu ne rugam la ingeri. Doar le cerem ajutorul si purtam discutii cu ei.” Ei sunt un dar de la Dumnezeu de care ar trebui sa beneficiem fara ezitare.
Despre ingerii “cazuti”, precum diavolul, Doreen, ca si clarvazatoare crede ca ii poate diferentia: “In realitate ei nu sunt ingeri deloc, ingerii cazuti. Ingerii sunt finite stralucitoare, plini cu radiant interioara divina a iubirii lui Dumnezeu. Ingerii au aripi de pene moi. Ingerii vorbesc mereu si actioneaza doar din iubire. Ingerii cazuti, din contra, nu au nici un fel de lumina in ei. Ai aripi scurte si osoase ca liliecii. Sunt numiti in mod obisnuit ‘gargoyli’. Aceste finite nu sunt creatia iubirii dumnezeiesti ci a fricii omenesti.”
Majoritatea oamenilor cu intentii curate nu trebuie sa se ingrijoreze pentru aceste finite intunecate. Ei cred ca oamenii iubitori si de treaba sunt plictisitori. Sunt atrasi de oamenii dependent de anumite substante, de cei care sunt necinstiti, cruzi, manipulative si infricosati in mod obsesiv de rautate.
“Spiritele legate de pamant” sunt o alta forma de asa numiti “ingeri cazuti”. Acestia sunt oameni decedati care, pentru anumite motive (frica de iad, materialitate, etc.), sunt inca legati de pamant. Uneori sunt numiti stafii.
Cel mai bun mod de a curate zona de aceste spirite legate de pamant si alte finite intunecate este de a pastra mereu un gand plin de iubire. Ganditi-va la Dumnezeu cat puteti de des. Chemati-l pe Arhanghelul Mihail, care alunga frica si intunericul si permite doar musafirilor invitati sa fie alaturi de voi, in casa voata.
Iata cateva tehnici de lucru cu ingerii:
1. Rugaciunea catre Arhanghelul Mihail ajuta pentru protectia impotriva spiritelor legate de pamant si fata de alte spirite intunecate si pentru reamintirea si indeplinirea Menirii in Viata;
2. Rugaciunea catre Fecioara Maria ii ajuta pe invatatori, psihologi sip e cei a caror menire in viata este centrata in jurul copiilor;
3. Rugaciunea pentru vindecarea efectelor unei agresiuni psihice:
“Arhanghele Rafael, te rog patrunde in trupul meu si vindeca orice dezechilibru sau impuritate c ear putea proven din gandurile de furies au teama.
Arhanghele Mihail, te rog inlatura pe oricine din lumea spiritelor sau din lumea materiala care nu actioneaza pentru binele meu supreme.
Ingeri pazitori ai persoanei sau persoanelor care m-au atacat psihic, va cer sa ajutati sareaduceti armonia si apcea in aceasta situatie sis a inlocuiti toata suferinta cu pace. Cer ca toate efectelegreselilor care au fost afcute in toate timpurile sa fie anulate de catre si pentru toti cei implicate.
Va multumesc.”;
4. Taierea cordoanelor eterice:
“Arhanghele Mihail, te chem. Acum in ajutor. Te rog sa tai cordoanele de teama care ma golesc de energie si vitalitate.”
Surse de teama pentru alte personae fata de tine: teama ca o vei parasi, convingerea ca esti sursa ei de energie si fericire etc.
Pentru efectuarea unei purificari fata de alta persoana trebuie mai intai sa cerem voie, apoi:
Ramai tacut cateva clipe. Ai grija sa respire. Probabil vei simti cum cordoanele sunt taiate sau smulse din tine. Se poate sa simti schimbari in presiunea aerului sau alte semen palpabile ca aceste cordoane sunt taiate. Persoanele de la celalalt capat al cordonului se vor gandi la tine in clipa in care li se taie cordonul, fara sa stie de ce. Ba chiar pot sa iti trimita o multime de telefoane se mesaje de genul “Tocmai ma gandeam la tine.”;
5. Vindecarea unei neintelegeri:
“Dragi ingeri pazitori ai lui X, am inima grea de suferinta, suparare si vinovatie. Vreau sa fiu sigur(a) ca ma port bine cu X si ma rog la voi pentru ajutor si indrumare. Va rog sa vorbiti cu X sis a-l(o) ajutati sa ma inteleaga mai bine. VA rog sa ne ajutati sa trecem peste mandria si orgoliile noastre si sa ne exprimam adevarata iubire reciproca. Va cer ajutorul pentru a aduce pace in aceasta situatie. Va multumesc.”;
6. Anularea:
“Draga Doamne Dumnezeul meu, recunosc ca am facut o greseala sit e rog ca toate urmarile acelei greseli sa fie anulate in toate directiile din timp – present, trecut si viitor – pentru toti cei afectati. Iti multumesc.”

Sursa: almeea.com

2 comentarii:

  1. Roaga-te lui Iisus ,nu la ingeri!!!!Pai de ce a mai fost rastignit pe cruce,ca tu sa idolatrizezi ingeri?
    Spune autoarea ca nu se roaga ,ci doar cere ajutor,pai nu tot una este,si dovada sablonul de rugaciune prezentat!
    Raul exista,nu il cream noi in imaginatia noastra ca rezultat al fricii!Sa ne gandim doar tortionarii istoriei,la holocaust.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru sfat! Acesta este un articol preluat si mi s-a parut interesant! Asta nu inseamna ca nu ma rog lui Dumnezeu si Fecioarei Maria, dar e bine de stiut ca fiecare avem si ingeri protectori care au grija de noi! Pacat ca noi suntem mult prea ancorati in lumea aceasta materiala si am cam uitat de cea spirituala! Cu drag!

    RăspundețiȘtergere